Psychiatra czy psycholog?
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Psychiatra czy psycholog?
Post autor: miś »
Psychiatra czy psycholog - Waszym zdaniem, do kogo lepiej iść na początek? Myślę że u psychiatry trzeba trochę mniej mówić, więc dla introwertyka to chyba lepszy pomysł prawda? Macie jakieś doświadczenia z terapią? Podzielicie się nimi? .
Re: Psychiatra czy psycholog?
Post autor: Kaśkaa23 »
A z czym sobie nie radzisz? Psychiatra i psycholog różnią się dość znacznie pod kątem zakresu udzielnych porad. Ja myślę, że faktycznie dobrym pomysłem mogłoby być przeprowadzenie konsultacji online w Klinice PsychoMedic.Online . Tam uzyskasz odpowiednie wskazówki pod kątem tego, na co powinieneś dalej stawiać. Warto z tego skorzystać, bo pracują tam najlepsi eksperci, którzy na pewno Wam pomogą.
Re: Psychiatra czy psycholog?
Post autor: Połka »
Możesz skontaktować zapytać na platformie https://wetalk.pl tam Ci doradzą. Forma kontaktu jest online, w formie wideo lub tekstowej. Możesz dzięki temu praktycznie codziennie otrzymywać wsparcie no i nie trzeba szukać specjalisty jedynie w swoim mieście. Dla mnie jest to idealne rozwiązanie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport