reklama dla firmy
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
reklama dla firmy
Post autor: gość »
Hej wam. Jak myślicie, jaki jest najlepszy sposób na zareklamowanie usług swojej firmy? Chodzi mi raczej o nietypowe sposoby, na przykład maskotki reklamowe z logo i tym podobne gadżety. Używacie ich? Dobrze się sprawdzają? Według mnie budzą spore zaufanie wśród klientów i sprawiają, że o danej firmie nie da się zapomnieć.
- iworka
Re: reklama dla firmy
W tej kwestii działa dla mojej firmy agencja http://123media.pl/ która świetnie opanowała techniki marketingu internetowego. W branży są od kilku lat, więc wiedzą jak poprowadzić kampanię reklamy sieciowej, by sama marka lepiej prezentowała się wizerunkowo jak pozostałą konkurencja.
Post autor: Jabłko »
Myślę, że teraz największy sens ma reklama w sieci. Możesz skorzystać z wielu opcji, marketing w sieci nie ogranicza się tylko do jednego działania. Najlepiej będzie jak skontaktujesz się z firmą https://onetrend.pl Oni mają doświadczenie w tej branży, więc z pewnością doradzą Ci najlepsze rozwiązanie.
Post autor: Zółw »
Dobrą reklamą dla firmy jest dobry prezencik dla klientów. My korzystamy z oferty Chocolissimo - można zakupić czekoladę wraz z umieszczonym logo firmy, czy zdjęciem. W moim odczuciu taki prezent robi efekt "wow". Teraz jak chcesz aby klient Cię zapamiętał musisz wyprzedzić konkurencję. UWażam również że może to być super prezent na święta dla pracowników lub inne okazje w firmie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport