robił ktoś tatuaż w jah love tattoo ?
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
robił ktoś tatuaż w jah love tattoo ?
Post autor: Wińka »
Drodzy moi czy ktoś z Was miał okazję robić tatuaż w Jah Love Tattoo w Warszawie ? Chcę się gdzieś zapisać by dokończyć pracę, która już gdzieś została rozpoczęta ale z różnych powodów nie chcę już chodzić do studia, do którego trafiłam. Czytałam, ze w jah love mają super specjalistów. Czy to prawda?
Re: robił ktoś tatuaż w jah love tattoo ?
Post autor: lisiećka »
no lepiej wybrać nie mogłaś moim zdaniem ja w jah love robiłam już kilka tatuaży i zawsze byłam bardzo zadowolona zarówno z jakości obsługi jak i samego tatuażu
Post autor: tatuażowa »
ja też potwierdzam w jah love robię tatuaże ja i mój mąż studio bardzo dba o bezpieczeństwo zabiegów, jest czysto, wręcz sterylnie co w dzisiejszych czasach ma jednak wielkie znaczenie możesz być spokojna, zaopiekują się tam Tobą na 100%
Post autor: Wińka »
bardzo bardzo dziękuje za tak szybką odpowiedz i pomoc w takim razie działam i jutro dzwonie by zapisać się na wizytę i coś z tą moją niedokończoną pracą zrobić raz jeszcze bardzo dziękuje!
Post autor: grześ »
to i ja się podepnę, chodzę do Jah Love Tattoo do Huberta https://www.facebook.com/pg/studio.tatu ... 6085246226. Naprawdę okej, ze swojej strony polecam bo jest utalentowany, kreatywny i bardzo kontaktowy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport