Sex ogłoszenia
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- sexogloszenia
Re: Sex ogłoszenia
Post autor: ArekKoł »
Zarejestrowałem się i co? to jakaś ściema... nikt mi tam nie odpisuje i chcecie tylko kartę kredytową! Ja polecam zamiast tego sprawdzone sex linie. Tutaj dostajecie Panowie zaspokojenie za niecałe 5zł za minutę bez dodatkowych kosztów i owijania w bawełnę. Szkoda czasu na pisanie z typowymi Julkami z instagrama.
Post autor: CzarekŁ »
Przyznam się, że czasem wchodzę na takie ogłoszenia, bo szukam dziewczyny do DDlg, taka dosyć ciekawa relacja damsko-męska. Jara mnie to mocno jak sex telefon!
Post autor: Ogłoszenie »
Też szukałem dziewczyn do sexu najczęściej "na jedną noc" na pewno znacie to. Nie jedn już przez to przechodził i robi to samo co ja
Na początku korzystałem z portali randkowych, tam jest nawet spoko ale trzeba się trochę namęczyć żeby kogoś spotkać i zaproś na wspólne śniadanie. Dla urozmaicenia korzystam z gorącej linii z sex telefonem dla prawdziwych mężczyzn . Musze przyznać że jak raz spróbujesz to potem będziesz chciał więcej :D:D
Na początku korzystałem z portali randkowych, tam jest nawet spoko ale trzeba się trochę namęczyć żeby kogoś spotkać i zaproś na wspólne śniadanie. Dla urozmaicenia korzystam z gorącej linii z sex telefonem dla prawdziwych mężczyzn . Musze przyznać że jak raz spróbujesz to potem będziesz chciał więcej :D:D
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport