szkoła rodzenia
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- alen
szkoła rodzenia
Cześć dziewczyny, czy któraś z was może korzystała z miejsca jakim jest szkoła rodzenia? ja jakiś czas temu na stronie http://centrum-mam.pl znalazłam bardzo ciekawą ofertę i zastanawiam się czy by z niej nie skorzystać.
- TomaszWolowiec
Re: szkoła rodzenia
Post autor: TomaszWolowiec »
a czy w obecnej sytuacji szkoły rodzenia nie są zamknięte ? zastanawiam się nad zapisaniem z żoną
- Dziewczyna
Post autor: Dziewczyna »
Myślę, że warto się do takiej szkoły zapisać, bo na pewno dobrze przygotuje ona każdą przyszłą mamę do porodu Jednak jeszcze wcześniej warto samemu przygotować się do ciąży Najlepiej jak najwięcej sobie na ten temat czytać. Na stronie internetowej https://www.mustela.pl/mustela-blog/9-t ... darz-ciazy znajdziecie na przykład bardzo fajny kalendarz ciąży, w którym zawartych jest mnóstwo wartościowych wskazówek Polecam
- ada06
Można się wiele dowiedzieć. Dużo lepsza opcja niż czytanie poradników, chociaż do tych też zaglądam. Na jednym z zajęć poruszony był też przez mamy temat bankowania krwi pępowinowej, sama zaczęłam się zastanawiać. Rozmawiałam z mężem, czytaliśmy różne informacje na ten temat. Przekonało nas to do tego, że podpisaliśmy umowę z Diagnostyka Bank Komórek Macierzystych. Teraz nawet jest taka oferta, że decydując się na bankowanie otrzymuje się nowoczesny laktator Medela za złotówkę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport