tanie leki

Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
wafita

tanie leki

Post autor: wafita »

gdzie kupujecie leki żeby było możliwie najtaniej? odkąd inflacja skoczyła w górę zaczęłam się bardziej zastanawiać nad tym gdzie kupować leki, porównałam kilka miejsc i jednak doz wypada najkorzystniej
Zara

Re: tanie leki

Post autor: Zara »

Ja kupuję w doz i ostatnio jak się zgadałam ze znajomymi to mamy te same spostrzeżenia - wszędzie takie podwyżki leków, a tam jeszcze ceny mają rozsądne, więc póki co trzymam się tej apteki.
wafita

Post autor: wafita »

dobrze że chociaż istnieją takie miejsca gdzie można taniej leki kupić, poleciłam doz rodzinie, bo jednak każdy chce chociaż trochę zaoszczędzić, warto porównywać ceny
Vena

Post autor: Vena »

Dzięki za polecenie DOZ, porównałam sobie z innymi aptekami i faktycznie mają tam bardzo dobre ceny. Wcześniej nie byłam świadoma jakie są różnice pomiędzy aptekami.
Rosta

Post autor: Rosta »

Warto dodać, że mówimy o aptece DOZ stacjonarnie, bo to właśnie oni faktycznie mają najniższe ceny w tym momencie. My już całą rodziną swoje zakupy leków robimy tylko u nich.
mrozonka

Post autor: mrozonka »

Fajnie, że w dozie mają normalne ceny, bo w innych sklepach, nie tylko w aptekach, to ceny tak szaleją, że strach się bać. A tutaj przynajmniej wiem, że za leki nie będę musiała przepłacać.
dżejlaa

Post autor: dżejlaa »

A czy wiecie - jak wygląda dobra praktyka produkcyjna leków? Jest to według mnie też dosyć ciekawy
temat. I warto zresztą wiedzieć to i owo w przypadku leków, aby wiedzieć jakie też wybierać? Warto też
zwrócić uwagę rolę jaką pełni gmp laboratorium? A to wszystko możecie sprawdzić sobie na eubioco.eu.
ODPOWIEDZ