taras drewniany czy kompozytowy forum

Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Aurora-Mae

taras drewniany czy kompozytowy forum

Post autor: Aurora-Mae »

Cześć wszystkim! :)

Jeśli chodzi o taras, to moim zdaniem wybór tarasu drewnianego lub kompozytowego zależy od tego, jakie są twoje potrzeby i preferencje. Drewno jest piękne i naturalne, ale może wymagać więcej konserwacji. Kompozyt jest trwały i wytrzymały, ale może nie wyglądać tak naturalnie. Ostatecznie, wybór należy do Ciebie!
kristii88

Re: taras drewniany czy kompozytowy forum

Post autor: kristii88 »

To już tak naprawdę wszystko zależy od waszych potrzeb i oczekiwań. Jak chodzi o mnie, to zastanawiam się nad tym czy nie postawić na zadaszenie w formie pergole lamelowe. Nie wiem, ale widziałam kilka projektów i mi się tam opcja spodobała. Co wy na to?
Julek

Re: taras drewniany czy kompozytowy forum

Post autor: Julek »

Dla wielu osób pergola tarasowa stała się niezbędnym elementem ogrodu lub tarasu. Oprócz funkcjonalności, takie konstrukcje dodają również uroku przestrzeni i pozwalają na ciekawe aranżacje roślinne. Jeżeli ktoś zastanawia się nad wyborem odpowiedniego modelu, polecam zerknąć na https://surma.co/pl/pergole-tarasowe/ gdzie prezentowane są różne style i rozmiary pergoli.
ODPOWIEDZ