Witam,
interesuję się tematem sprzedaży, reklamy, marketingu; tak mniej branżowo to ekologia, sprzątanie i podróże
Witam
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- malyswiat5
Re: Witam
Post autor: malyswiat5 »
Jeśli ekologia, to na pewno też zanieczyszczenie powietrza i wiele związanych z tym tematów. Polecam w takim razie zajrzeć na stronkę Cleaner Energy gdzie fajnie wszystko masz przedstawione, a ilość artykułów na pewno zachęci do poszukiwania coraz to lepszych odpowiedzi na pytanie o kondycję naszej planety.AlicjaM pisze: Witam,
interesuję się tematem sprzedaży, reklamy, marketingu; tak mniej branżowo to ekologia, sprzątanie i podróże
- Budex
Re: Witam
Mnie najbardziej interesują podróże i muszę przyznać, że zaraziła mnie nimi moja przyjaciółka. Nawet zaplanowałyśmy sobie, że wybierzemy się Europejskim Szlakiem Zamków i Pałaców https://castlesandpalaces.eu/pl . Jest wiele tych obiektów do zwiedzania zarówno w Polsce jak i w Czechach. A jak nam się uda odwiedzić 17 to jest szansa na uzyskanie certyfikatu zdobywców. Sami zerknijcie na stronę i przeczytajcie o konkursie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport