wózek AXO z Cavoe - co sądzicie?
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- polena
wózek AXO z Cavoe - co sądzicie?
drogie moje zamierzam kupic wózek AXO z firmy CAVOE. Póki co czytałam o nim sporo w sieci i rozmawiałam ze sprzedawcą w sklepie ( bardzo zachwalał i polecał). Nie ma ich jeszcze w sklepie wiec nie moge go sobie jeszcze obejrzeć na zywo ale to co pokazuja fotki na stronie producenta wygląda imponująco. co sadzicie ?
- AnnaMeekins88
Re: wózek AXO z Cavoe - co sądzicie?
Post autor: AnnaMeekins88 »
polecam! miałam dla synka i byłam bardzo, bardzo zadowolona. Wózek ma regulowana teleskopowo rączkę, duży kosz na zakupy, tylne koła duże, przednie mniejsze - skrętne. Wózek świetnie radził sobie poza miastem - na leśnych i polnych drogach, ale także na nierównych chodnikach. Siedzisko w spacerówce można wpiąć zarówno przodem, jak i tyłem do rodzica - dla mnie to bardzo ważna kwestia była!
Anna, pozdrawiam
wywóz gruzu Komorniki
Anna, pozdrawiam
wywóz gruzu Komorniki
- vizzka
no ten axo to generalnie wozek przeznaczony dla dzieci od urodzenia do 22 kg to siedzisko spacerwe jest dostowoane takze dla maluchów, rozkłada się na płasko, ma pasy itd. Cenowo bardzo okej no i mnie sie bardzo podoba sam wygląd, taki stylowy, nowoczesny i designerski.
- franka
Też widziałam ten wózek i bardzo mi się podobał ale jednak to x-lander skradł moje serce jak zobaczyłam model x-pulse. Tu http://www.kamperki.com/xlander-x-pulse-recenzja/ go szczegółowo opisała, są też zdjęcia, akurat ma ten sam kolor który ja mam, jest prześliczny!
- mayczak
Jeśli chodzi o wózek dla dziecka to ja całkiem niedawno kupiłam tutaj https://babydesigngroup.pl/wozki-spacerowe dla mojego dziecka spacerówkę i jak do tej pory sprawdza się fajnie. Jest solidna, stylowo wygląda, nowocześnie. No i znajoma też mi polecała tego producenta.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport