Znacie jakiego dobrego prawnika w Łodzi?
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- Nnnama
Re: Znacie jakiego dobrego prawnika w Łodzi?
Mnie w sądzie bronił adwokat Olężałek. Chodziło o obronę w postępowaniu dyscyplinarnym, a jestem nauczycielem akademickim. Ciężko samemu było mi się bronić, na szczęście z pomocą adwokata wszystko poszło dobrze, dziś pracuję w zawodzie. A Pan Olężałek to bardzo dobry prawnik, w wielu sprawach pomoże.
- Kamil87
Podrzucam Wam namiary na tę Panią adwokat - http://www.lodz-adwokat.pl/ Jest naprawdę skutecznym prawnikiem. Mi pomagała już w kilku różnych kwestiach, zarówno prywatnych, jak i biznesowych. Kancelarię ma właśnie we Wrocławiu.
- Alusia
Ja Ci polecam kontakt z Kancelarią KFK: http://www.kancelaria-kfk.pl/ , a szczególnie Panią Katarzynę Florczak-Keller z tej kancelarii. Co prawda specjalizują się głównie w sprawach z zakresu prawa pracy, handlowego czy odszkodowaniach, ale skontaktuj się z nimi i napisz dokładnie, czego dotyczy Twoja sprawa, na pewno odezwą się, jeśli będą w stanie pomóc. Generalnie to Pani adwokat chyba nie ma przegranych spraw na swoim koncie, jest mega skuteczna! Poza tym, świetnie się z nią rozmawia, jest bardzo empatyczna, ale też stanowcza i konkretna. Ma też bardzo życiowe podejście, ale kiedy trzeba potrafi postawić na swoim!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport