zwinna spacerówka. Jaka firma ?
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- polena
zwinna spacerówka. Jaka firma ?
No własnie jakie firmy w ogóle warto brać pod uwagę ? Bo jest ich tak dużo, że kompletnie się pogubiłam i już tak naprawdę sama nie wiem czego szukam hehe na pewno zależy mi na tym by wózek był lekki i zwrotny.
- dylewska
Re: zwinna spacerówka. Jaka firma ?
Najlepsza i najlżejsza przy tym spacerówka jaką znam to x-fly. Kupiłam ją specjalnie na wyjazd bo składa się fajnie w małą paczkę. Bardzo dokładnie opisuję ją tu http://mamawozibardziej.pl/2018/09/x-la ... in-poland/ znana blogerka, poczytajcie o niej
- atenka
Moim zdaniem droga nie jest. Dla przykładu bardzo podobny do niej wózek yoyo jest znacznie droższy a jak dla mnie prawie niczym się nie różnią. Tu na plus poza ceną przemawia też niska waga, zwrotność, stabilność no i ten wygląd
- ZofiaKatarzyna
Post autor: ZofiaKatarzyna »
Są też jeszcze takie rzeczy że np z przyczepka rowerowa może Wam posłużyc jako spacerówka ;)Moim zdaniem bardzo fajna opcja, dla rodziców którzy chcą aktywnie spędzać czas ze swoimi maluchami jeżdżąc oczywiście w bezpiecznych miejscach i trasach specjalnie przeznaczonych do jazdy na rowerze. Maluch po osiągnięciu oczywiście odpowiedniego okresu, przy okazji może również mieć atrakcje i podziwiać różne widoki. Poza tym dobrze jest też się przyjrzec jakie są akcesoria na przyczepki rowerowe
- Fredka
A jak Wam się podoba taka spacerówka: https://aberlystore.pl/pl/p/MINI-by-Eas ... Black/1049 ? Mi przypadł do gustu ten czarny kolor. Uważam, że prezentuje się bardzo klasycznie, no i jest niedroga.
- polena
przeanalizowałam kilka opcji i chyba kupię tą minimę plus. Jade jeszcze w najbliższych dniach do sklepów z wózkami i mam nadzieje, ze uda mi się ją obejrzeć na żywo i wtedy pewnie decyzja zapadnie
- straciatella
Post autor: straciatella »
Piszesz o x-fly? Bo ja mam takiego x-landera a to super spacerówka, składa w małą paczkę i jest leciutka, ma też fajne kolory i można ją zmówić online prosto ze sklepu x-landera
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport