Najlepsze przyprawy
Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- domasława_92
Najlepsze przyprawy
Post autor: domasława_92 »
Gdzie według was można dostać najlepszej jakości przyprawy? Odnoszę wrażenie, że te dostępne w marketach są mało wyraziste. Wpadłam za to na hurtownię rafex.eu i kusi mnie, żeby coś zamówić. Polecacie?
- Larysa1992
Re: Najlepsze przyprawy
Post autor: Larysa1992 »
Bardzo lubię tę hurtownię, bo poza mieszankami można tam kupić też zioła przyprawowe, ale i herbaty, kawy, suszone owoce i masę innych rzeczy w zdecydowanie atrakcyjnych cenach. O jakości mam tak samo pozytywną opinię. Rewelacja
- alimilo
Moim zdaniem ziola najskuteczniej sprawdzaja sie na przyprawy mam w domu kilka doniczek takich ziol miedzy innymi majeranek w doniczce ktory pieknie rosnie
nawet czasami scinam troche i susze na przyszlosc, bo takie domowe ziola maja duzo lepszy aromat
nawet czasami scinam troche i susze na przyszlosc, bo takie domowe ziola maja duzo lepszy aromat
Post autor: Zośka_05 »
Interesuje mnie biały pieprz i pektyna do dżemów. Czy znacie sklepy internetowe z takim asortymentem? Jak na razie znalazłam sklep Agnex, który posiada duży wybór przypraw i zdrowej żywności. Oferta dostępna na stronie https://sklepagnex.pl/pl/p/Pieprz-bialy ... -1-kg/1153
Post autor: eweluś »
Często korzystam z przypraw w mojej kuchni, najbardziej lubię ekologiczny czosnek który zamawiam przez internet tutaj https://www.bee.pl/t/ziola-polskie . Czosnkiem przyprawia się sery, sałatę, potrawy z grzybów, mięsa, dziczyznę, ryby i sosy. Kraj pochodzenia Polska.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport