Tanie książki?

Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
Awatar użytkownika
elwira70

Tanie książki?

Post autor: elwira70 »

Jak sądzicie, gdzie można kupować książki w niewysokich cenach? Ja doszłam do wniosku, że najbardziej opłaca się szukać okazji w antykwariatach. Może ktoś z was zna literacki24.pl? Mają całkiem pokaźny wybór literatury.
Awatar użytkownika
Helga67

Re: Tanie książki?

Post autor: Helga67 »

Zgadza się, ale sprzedają też filmy na DVD czy kasety VHS, nuty i komiksy. Często tam zaglądam, bo udaje mi się zawsze trafić na jakąś perełkę. No i te ceny, zdecydowanie zachęcają do zakupu. Polecam!
Awatar użytkownika
steffi

Post autor: steffi »

Tanio to można wypożyczyć z biblioteki, no ale ja nie jestem zwolenniczką wypożyczania. Wiem, że to jest spoko opcja, ale jednak jak mam książkę w twardej oprawie i wiem, że to jest moja książka to jakoś o wiele lepiej mi się ją czyta, podejrzewam, że sporo osób też tak ma. Mam oczywiście swoje ulubione rodzaje książek, bardzo lubię kryminały, tych mam najwięcej na koncie. Fantastyka to również mój konik. O takich książkach można poczytać na serwisie Turbofikcja, też i o serialach, filmach.
Awatar użytkownika
mokka

Post autor: mokka »

elwira70 pisze: ↑05 lut 2021, 20:41 Jak sądzicie, gdzie można kupować książki w niewysokich cenach? Ja doszłam do wniosku, że najbardziej opłaca się szukać okazji w antykwariatach.
Zdarza mi się kupować książki w antykwariatach ale też sporo wypożyczam z biblioteki. Jeśli kupuję to przeważnie te https://zwierciadlo.pl/sklep psychologiczne czy poradniki bo takie książki rzadko można znaleźć w innych miejscach :)
Awatar użytkownika
finky

Post autor: finky »

elwira70 pisze: ↑05 lut 2021, 20:41 Jak sądzicie, gdzie można kupować książki w niewysokich cenach? Ja doszłam do wniosku, że najbardziej opłaca się szukać okazji w antykwariatach. Może ktoś z was zna Mają całkiem pokaźny wybór literatury.
Sprawdzaj różne księgarnie w sieci np. https://rewolucja.co.uk/ksiazki/ksiazki ... we/komunia i porównuj ceny. Wybierz tą ofertę, która będzie dla ciebie najkorzystniejsza.
Łucja

Post autor: Łucja »

Ostatnio czytałam książkę "Tajemnica Coca-Coli" Michała Matlengiewicza, która wpadła w moje ręce dzięki okładce, która rzuciła mi się w oczy na półce z książkami. Czytało się ją lekko i przyjemnie, bo historia Raya była wciągająca od samego początku. Mam nadzieję, że będzie kontynuacja książki, bo jestem ciekawa jak jego losy potoczą się dalej :)
ODPOWIEDZ