Wyjazd pracowniczy
Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- floriana87
Wyjazd pracowniczy
Post autor: floriana87 »
Hej, szef pozwolił nam w tym roku na wyjazd integracyjny, ale dał wolną rękę w kwestii organizacji. Możecie podpowiedzieć mi, jak fajnie spędzić ten czas? Nie chcemy siedzieć przy ognisku i piec kiełbasek. Wolimy się rozerwać i odstresować w inny sposób
- Alan-84
Re: Wyjazd pracowniczy
Lubicie ekstremalne przeżycia? Jeśli tak, to możecie skorzystać z oferty adrenalinaclub.pl. Organizują różnego rodzaju wyjazdy, więc na pewno coś was zainteresuje. Mam o nich dobrą opinię, bo mój wyjazd z nimi był dopięty na ostatni guzik
dlaczego zimne ognie nie parzą
dlaczego zimne ognie nie parzą
- feest.lucinda
Post autor: feest.lucinda »
Taki wyjazd jest świetnym pomysłem, można się lepiej poznać, zacieśnić więzi.
- nikelodon18
Post autor: nikelodon18 »
Nasz ostatni wyjazd pracowniczy miał się odbyć w Tychach - dlatego należało znaleźć komfortowe miejsce na nocleg, Po dłuższych poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na Apartaments 4 You http://tychy4you.pl/ . Na miejscu czekały na nas apartamenty w rewelacyjnej lokalizacji.
Post autor: sebul67ś »
Ostatni wyjazd pracowniczy postanowiliśmy przeprowadzić w dosyć niecodziennych warunkach - z widokiem na Karkonosze. W tym celu wyruszyliśmy do Hotelu Leśny Kurort https://www.lesny-kurort.pl/ , który należycie nas przywitał na miejscu. Świetna sprawa!
Post autor: paweł »
Polecam apartamenty na doby Warszawa Go Apartemnts, bardzo przyjemne miejsce, dobrze wykończone i wyposażone. Często jeżdżę do stolicy na spotkania, czasem szkolenia, lubię zatrzymywać się właśnie tutaj, jeśli ktoś się wybiera biznesowo lub turystycznie, to warto zatrzymać się właśnie tutaj przy ul. kolejowej.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport