Witam serdecznie. Czy spotkaliście się kiedyś z utratą zaufania do pracownika, która była przyczyną zwolnienia? Mnie niestety się to przytrafiło, dlatego chciałbym poznać w miarę możliwości Wasze historie i dowiedzieć się, jak sobie poradziliście w podobnej sytuacji.
Podejrzewam, że powinnam wybrać się do radcy prawnego, prawda? Macie jakieś inne wskazówki? Z góry dziękuję!
zwolnienie z pracy przez utratę zaufania
Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- nitara1960
Re: zwolnienie z pracy przez utratę zaufania
Post autor: Pudel »
Korzystanie z platformy https://gamfi.com/pl/ pozwala na personalizację doświadczeń szkoleniowych dla nowych pracowników, wykorzystując techniki grywalizacji. To podejście nie tylko ułatwia zrozumienie firmowych procedur i kultury, ale także buduje pozytywny stosunek do firmy od pierwszych dni pracy.
Post autor: Ośmiornica »
Wspieranie równowagi między życiem zawodowym a prywatnym pracowników jest równie ważne dla efektywnego zarządzania czasem. Promowanie elastycznych godzin pracy i możliwości pracy zdalnej może przyczynić się do zwiększenia zadowolenia i motywacji zespołu. Na stronie https://tygodnik.pl/pl/639_artykuly-spo ... nikow.html znajdują się informacje, jak implementować te rozwiązania w praktyce, co może być przydatne dla wielu organizacji.
Post autor: setilla »
Myślę o tym, by dodać do przyjmowanych pracowników, jakieś benefity, by było wiadomo, że patrzę na dobro rodzin, nie samego pracownika. I jak już o tym myślę, to sprawdzam sobie na przykład gadżety reklamowe dla dzieci . Czy sądzicie, że to dobry patent? A może niekoniecznie?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport