Hej hej szukam wózka typowo miejskiego musi być lekki, kompaktowy, nowoczesny ( a nie taki z poprzedniej epoki ). Mój budzet to max 700-800 zł. da się coś fajnego kupić w tej cenie?
tamiraśka pisze: ↑17 gru 2020, 13:12
dzięki dziewczyny zerknęłam własnie i widze, ze idealnie mieści się w moim budżecie. Napiszesz coś wiecej na temat tego wózka ?
to taki typowy minimalistyczny wózek, bardzo lekki. ma spore koła i wysoką prowadniće ( coś około 105 cm a na tym mi zalezało bo mąż jest bardzo wysoki). No i ta modna pastelowa kolorystyka... czad!
Wózek spacerowy nowoczesny powinien mieć dużą budę, musi być lekki i łatwo się składać i rozkładać. Jak ja wybierałam spacerówkę to pod tym względem najlepiej się prezentował x-lander x-go
tamiraśka pisze: ↑17 gru 2020, 13:12
dzięki dziewczyny zerknęłam własnie i widze, ze idealnie mieści się w moim budżecie. Napiszesz coś wiecej na temat tego wózka ?
to taki typowy minimalistyczny wózek, bardzo lekki. ma spore koła i wysoką prowadniće ( coś około 105 cm a na tym mi zalezało bo mąż jest bardzo wysoki). No i ta modna pastelowa kolorystyka... czad!
dzięki bardzo za informacje poczytałam opinie i okazuje się, ze osis cieszy się dużą popularnością i fajne opinie zbiera. będę go zamawiać w tym tygodniu tylko się jeszcze nad kolorem zastanawiam
Wydaje mi się, że Twoje oczekiwania powinna spełnić spacerówka EasyGo Minima Plus. Ja jestem nią zachwycona. Leciutka, niewielka a więc też łatwa w transporcie. Dobrze się podbija i prowadzi więc kompletnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Zdecydowanie polecam
Odpowiedź nasuwa się sama - EasyGo Virage. Świetny wózek, niezwykle stylowy, w dobrej cenie. Łatwo się składa - ja jestem zachwycona i mój syn też chętnie w nim jeździ. Z czystym sumieniem polecam ten właśnie model - oglądałam kilka wózków od EasyGo i mimo, że wszystkie są naprawdę porządne (co widać na pierwszy rzut oka) ten przekonał mnie do siebie najbardziej.
A ja mam spacerówkę x-fly od x-landera i kupiłam ją specjalnie na wyjazd samolotem bo jest leciutka, łatwo się składa w małą paczkę i można ją nosić jak torbę ale używamy jest teraz na co dzień, a więc jest świetna do miasta ale na plaży też dała radę. Jak na taki wózek ma zaskakująco dobrą amortyzację.
Od razu przyszła mi na myśl moja Minima Plus od EasyGo. Wózek idealnie wpisuje się w Twoje wymagania i opis. Na plus wózka działa cena i jakość. Nie mam żadnych uwag co do wózka, to był dobry wybór i jestem pewna, że będzie podobać się i Tobie, więc bez chwili zawahania polecam.
Od razu pomyślałam o EasyGo Minima Plus, którą sama mam Nie będę się o nim zbyt wiele rozpisywać. Powiem tylko, że jak na moje potrzeby to naprawdę był trafiony wybór i faktycznie w mieście wózek doskonale się sprawdza. Jestem też zadowolona z niego w podróżach
Polecam EasyGo Virage. ja jestem pod wrażeniem tego wózka, że tak tani może być aż tak mocno praktyczny. Kosztował naprawdę niedużo, a jakością zachwyca. Sama używam go już prawie rok i nie mam do niego zupełnie żadnych zastrzeżeń. Warto go wybrać
Mam bardzo dobry wózek i spacerówkę do niego ale chcę też mieć lekką dodatkową spacerówkę, przeglądałam właśnie internet i trafiłam na nowość, x-follow. Spodobał mi się ten wózek od razu bo jest bardzo starannie zrobiony i to się rzuca w oczy. Tu https://www.youtube.com/watch?v=bFld4GvBPtk na filmiku prezentuje się fantastycznie
Automatycznie pomyślałam o swojej Minimie Plus od EasyGo. Kupiłam go głównie po to, aby śmigać nią po mieście i radzi sobie doskonale. Duży plus za to, że w podróżach nie jest uciążliwa, bo zajmuje mało miejsca po złożeniu i jest tak lekka, że nie trudno ją wpakować do bagażnika.
Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej spacerówki w nowoczesnym wydaniu i jednocześnie aby była przede wszystkim wygodna dla maluszka to sprawdźcie modele Recaro Kkids https://www.recaro-kids.pl/wozki/spacerowki.html my wybraliśmy wersję Easylife 2, waży bardzo mało bo ok 6kg. Ma świetny mechanizm umożliwiający złożenie wózka jedną ręką a jego wielkość po złożeniu sprawi, że w bagażniku pozostanie wiele miejsca na zakupy. Warto rozważyć, nam na pewno posłuży jeszcze przy kolejnym dziecku