Gdzie wybrać się kamperem?
Dokąd wyjechać na wakacje, urlop czy ferie? Co warto zobaczyć? Gdzie nocować, a gdzie zjeść?
- hadriana-99
Gdzie wybrać się kamperem?
Post autor: hadriana-99 »
Hejka! Jeśli mielibyście możliwość wynajęcia kampera, to gdzie byście się nim wybrali? Jestem ciekawa czy jest jakiś kraj, który chcielibyście zwiedzić w taki właśnie sposób. Ja chyba postawiłabym na wyjazd kamperami do Chorwacji, bo zawsze chciałam się tam znaleźć i zobaczyć ten kraj. Jakie miejsca docelowe wy macie na swojej liście do zwierdzenia?
Re: Gdzie wybrać się kamperem?
Post autor: ewa1982 »
Mam możliwość wypożyczenia kampera i zamierzam wkrótce pojazd właśnie wynająć. Jako, że zależy mi i na swobodzie i na komforcie jazdy oraz noclegów, planuję pozyskać na 2 tygodnie taki: https://kampery-wynajem.pl/nasze-kampery/ , przestronny, ogrzewany również podczas postoju, bardzo wygodnie wyposażony. Chciałabym wraz z przyjaciółmi zwiedzić w tym roku Karpaty, Małopolskę i jeśli wystarczy nam czasu jeszcze Góry Świętokrzyskie.
- dylewska
Bardzo fajny plan ale ja nie czuję się jeszcze na siłach żeby podróżować kamperem. Chciałam za to wynająć samochód. Sprawdzam teraz jakie samochody najczęściej wynajmują Polacy bo nie mam w tym zakresie doświadczenia więc zarezerwuję najbardziej popularną opcję
Post autor: pinezka »
Zapisz sobie namiar na firmę Wypożyczalnia boxów i sprawdź ich ofertę! Poza bagażnikami dachowymi, znajdziesz rownież uchwyty na rowery i inne. Myślę, że one idealnie sprawdzą się podczas podróży kamperem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport