gdzie zjem dobrą kwaśnicę w Zakopcu ?
Dokąd wyjechać na wakacje, urlop czy ferie? Co warto zobaczyć? Gdzie nocować, a gdzie zjeść?
- polena
gdzie zjem dobrą kwaśnicę w Zakopcu ?
Pytanko około podróżnicze Wybieram się niebawem do Zakopanego a że już od dłuższego czasu chodzi za mną kwaśnica to jestem ciekawa gdzie warto się wybrać by takie danie zjeść ? Wiem, ze na Krupówkach knajpek nie brakuje ale nie chce iść do przypadkowego miejsca. Są tu fani takiej regionalnej kuchni, którzy pomogą ?
- devlin
Re: gdzie zjem dobrą kwaśnicę w Zakopcu ?
sporo takich fajnych miejscówek w Zakopanem jak nie chcesz się ograniczać tylko do Krupówek to na pewno warto wjechać na Gubałówkę i tam wstąpić na obiad do restauracji Tarasy Gubałówka. Nie dość, że zjesz smaczną kwaśnicę to jeszcze przy dobrej pogodzie będziesz mogła podziwiać panoramę Tatr
- atenka
popieram koleżanke wyżej. Ja odwiedzam ta restauracje podczas każdego pobytu w tym mieście. Dzieciaki zwykle zajadają się pizzą, ja kwaśnicą a mąż kotletem bacowskim. Bardzo smacznie a przy tym dużo taniej niż na dole.
- Kafejkowa
Na krupówkach to jest tych rzeczy od koloru do wyboru Duzo tych restauracji, w którejś pamiętam jadłam pysznego pstrąga z frytkami A tak btw jak wyjeżdżacie gdzies w podróż, to co lubicie jeść do kanapek? Bo u mnie np na potęgę schodza ogórki konserwowe z Krakusa.
- polena
tak tak już po Jakoś totalnie zapomniałam o tym by napisać, sorki. Byłam, jadłam, widziałam i polecam także świetne miejsce z sympatyczną obsługą i jeszcze lepszym jedzeniem No i te widoki... akurat trafiłam na piękną pogodę więc było co podziwiać
- myrtis.gislason
Post autor: myrtis.gislason »
Szkoda, że na Krupówkach są takie ceny...
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport