Ekologiczne kosmetyki - gdzie kupować?
Szukasz idealnego kosmetyku dla Twojego typu cery? A może chcesz znaleźć dobry salon kosmetyczny w Twojej okolicy? Napisz o tym, pytaj i dziel się wiedzą!
- Serafina-86
Ekologiczne kosmetyki - gdzie kupować?
Post autor: Serafina-86 »
Witajcie Odkąd zmieniam swój tryb życia na bardziej ekologiczny, szukam zamienników dla moich ulubionych drogeryjnych kosmetyków. Gdzie mogę kupić dobrej jakości naturalne produkty? Macie jakieś swoje ulubione sklepy z tego rodzaju asortymentem?
- włodzimiera
Re: Ekologiczne kosmetyki - gdzie kupować?
Post autor: włodzimiera »
Moim ulubionym sklepem jest unlapin.pl. Oferują kosmetyki i środki czystości w opakowaniach po recyklingu i w dodatku od sprawdzonych firm, które dbają o środowisko. Gwarantuję, że będziesz zachwycona już po pierwszym użyciu naturalnego kremu czy żelu, a skóra Ci podziękuje
- Dusata
Ciekawym sklepem gdzie możecie znaleźć ekologiczne kosmetyki do ciała jest ten oto sklepik https://ekopolka.pl/kosmetyki-naturalne ... zaju-skory sama korzystałam i jestem mega zadowolona!
- vanda
W sumie jest wiele fantastycznych sklepów, gdzie można kupić wartościowe produkty. Wystarczy dobrze się rozglądnąć. Przykładowo ja ostatnio dowiedziałam się, które kosmetyki w ciąży będą dla mnie najlepsze. A mianowicie Hipp Mamasanft.
- Bilbo
Ja równiez zamawiam kosmetyki przez internet
opcja wygodniejsza
tańsza
jak również łątwiej znaleźć w sieci kosmetyki z prawdziwie dobrym składem, w sklepach stacjonarnych dość trudno jest znaleźć kosmetyki rzeczywiśćie naturalne
Z balsamów polecam ten:
https://www.nowiny.pl/165583-sinial-kre ... eczny.html
Szczególnie jeśli macie cellulit i chcecie ujędrnić skórę
opcja wygodniejsza
tańsza
jak również łątwiej znaleźć w sieci kosmetyki z prawdziwie dobrym składem, w sklepach stacjonarnych dość trudno jest znaleźć kosmetyki rzeczywiśćie naturalne
Z balsamów polecam ten:
https://www.nowiny.pl/165583-sinial-kre ... eczny.html
Szczególnie jeśli macie cellulit i chcecie ujędrnić skórę
- Kubabu
W drogeriach teraz tam są naprawdę super kosmetyki i to za niewielkie pieniądze. Chociażby seria eco nature z Bielendy - nie dość że ogromny wybór to naprawdę składy dopracowane moim zdaniem na 100%
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport