Aborcja Słowacja
Każdej z nas może zdarzyć się wpadka a jej efektem jest nieplanowana ciąża.
Niestety w Polsce zabieg aborcji jest nielegalny i nie można liczyć na pomoc lekarzy. Na szczęście słowackie jest bardziej liberalne...
Usuwanie ciąży Słowacja
Szukasz idealnego kosmetyku dla Twojego typu cery? A może chcesz znaleźć dobry salon kosmetyczny w Twojej okolicy? Napisz o tym, pytaj i dziel się wiedzą!
Re: Usuwanie ciąży Słowacja
Post autor: kłodzka »
to prawda, ale lepiej się po prostu prze nią zabezpieczyćAborcjaSłowacja pisze: ↑16 paź 2020, 12:50 Aborcja Słowacja
Każdej z nas może zdarzyć się wpadka a jej efektem jest nieplanowana ciąża.
Niestety w Polsce zabieg aborcji jest nielegalny i nie można liczyć na pomoc lekarzy. Na szczęście słowackie jest bardziej liberalne...
- dylewska
Dokładnie! Ja też jestem za tym żeby wcześniej o tym pomyśleć, iść na wizytę do lekarza i porozmawiać z nim o antykoncepcji https://antykoncepcjanamiare.pl/jak-roz ... koncepcji/ , trzeba się na taką wizytę dobrze przygotować i powiedzieć o swoich problemach i oczekiwaniach i trzeba o wszystko pytać żeby ją później prawidłowo stosować.kłodzka pisze: ↑27 lut 2021, 9:40
to prawda, ale lepiej się po prostu prze nią zabezpieczyć
Post autor: Kęca »
Niestety polskie prawo jest pod tym względem zdecydowanie zbyt restrykcyjne, powinniśmy brać przykład ze Słowacji albo Czech. Dwa lata temu właśnie byłam w takiej sytuacji. To nie była pora na kolejne dziecko, pomoc uzyskałam w tej polskojęzycznej klinice https://klinikastonava.cz w Czechach, raptem kilka kilometrów od polskiej granicy. Bardzo dobry personel, otrzymałam od nich duże wsparcie podczas i po zabiegu.
Post autor: Maruńka »
Zgadzam się u nas przepisy pod tym względem są bardzo zaściankowe. Jeśli szukacie pomocy w Czechach to polecić mogę centrum ginekologiczne Aborcja.czKęca pisze: ↑11 maja 2021, 10:42 Niestety polskie prawo jest pod tym względem zdecydowanie zbyt restrykcyjne, powinniśmy brać przykład ze Słowacji albo Czech. Dwa lata temu właśnie byłam w takiej sytuacji. To nie była pora na kolejne dziecko, pomoc uzyskałam w tej polskojęzycznej klinice https://klinikastonava.cz w Czechach, raptem kilka kilometrów od polskiej granicy. Bardzo dobry personel, otrzymałam od nich duże wsparcie podczas i po zabiegu.
Post autor: Domika »
Wpadki zdarzają się nawet w doświadczonych związkach, które dbają o antykoncepcję. Nie każdy musi być gotowy lub chcieć dziecka w danym momencie. Moim zdaniem rozsądnie rozwiązana jest ta kwestia w Czechach czy Słowacji, dokładnie o tym jak to tam wygląda można przeczytać na blogu Klinika Stonava, na którym są wszystkie niezbędne informacje na ten temat. Szkoda, że u nas kobiety muszą kombinować, chociaż tyle, że prawo w sąsiednich krajach jest znacznie mniej restrykcyjne i można w miarę blisko szukać pomocy.
meble skórzane eu
meble skórzane eu
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia