Zabiegi na twarz
Szukasz idealnego kosmetyku dla Twojego typu cery? A może chcesz znaleźć dobry salon kosmetyczny w Twojej okolicy? Napisz o tym, pytaj i dziel się wiedzą!
- Jana-66
Zabiegi na twarz
Hej! Pytanie raczej do dziewczyn, czy któraś z was chodzi do kosmetyczki na jakieś zabiegi pielęgnacyjne na twarz? Pytam, bo wpadła mi ostatnio w oko oferta Relax in Spa w Warszawie i zastanawiam się, czy nie warto byłoby się tam wybrać. Jak myślicie?
- Beatrycja
Re: Zabiegi na twarz
Skusiły mnie zabiegi dla skóry suchej wykonywane w Relax in Spa i tak trafiłam do nich po raz pierwszy, a teraz regularnie wracam. Podobają mi się tam też masaże i rytuały pielęgnacyjne. Co to dużo mówić, to najlepsze Day Spa w Warszawie.
- igielka
jesli chodzi o zabiegi na twarz, to dla mnie totalnym hitem jest mezoterapia beziglowa,cos pieknego w Dermed w Katowicach robilam , zabieg bardzo fajnie poprawia wyglad twarzy, dostarcza substancje aktywne w glab skory bez zadnej ingerencji
Post autor: mośka »
Ja uwielbiam takie zabiegi. Mam cerę dosyć problematyczną więc zawsze szukam jakiegoś skutecznego zabiegu. Ostatnio korzystałam z zabiegu, który znalazłam na https://qcl.pl/zabiegi/peeling/kawitacyjny . Uważam, że warto korzystać z dobrodziejstw medycyny estetycznej.
- goma
Powiedzcie mi, w domu też dbacie o pielęgnację twarzy? Po głowie chodzi mi zakup tej szczoteczki https://www.permanent24.pl/pl/p/Wodoodp ... we-NFC/378 do złuszczania martwego naskórka. Może ktoś z was ma i jest w stanie wypowiedzieć się nieco szerzej na ten temat?
- malyswiat5
Post autor: malyswiat5 »
Warto także wiedzieć jak pielęgnować skórę po zabiegach i na jakie kosmetyki można stawiać. Jeśli np. mamy problemy z delikatną skrą pod powiekami retinol pod oczy będzie dobrym rozwiązaniem. Warto jednak dowiedzieć się nieco więcej o tym preparacie jeśli chodzi o kwestie praktyczności i dopasowania do naszej skóry.
Post autor: dżoanna »
Polecam zabiegi medycyny estetycznej, mogą w spektakularny sposób wpłynąć na nasz wygląd i poprawić naszą atrakcyjność. Sama korzystam z zabiegów tego typu w klinice Sfera w Warszawie, https://www.klinikasfera.pl/, u dra Krzysztofa Migały. Dzięki nim mogę wyeliminować swoje kompleksy
Post autor: tużka »
możliwości medycyny estetycznej są obecnie niemal nieograniczone ja sama chętnie korzystam z takich zabiegów, chodzę przede wszystkim do Magicznej Kliniki. Mam zaufanie do tych lekarzy, zawsze jestem spokojna o efekt końcowy, który jest naturalny i nieprzerysowany. No i ceny, tu mają bardzo rozsądne.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport