E, wesele
Stolarstwo, naprawa sprzętu AGD i RTV, adwokat. Szukasz fachowca, specjalisty? Zajrzyj tutaj.
E, wesele
Post autor: małwa »
No, dobra, niby takie nic, a jednak coś. Wesele mam do zorganizowania i w ogóle nie wiem, jak to zrobić , żeby wszystko się udało i żeby na przykład gościom się podobało. I to jest dla mnie największy problem. Może warto będzie poszukać innego rozwiązania, które będzie odpowiednie. Wiecie, rodzice swoje, a my swoje. I jeszcze podziękowania dla rodziców muszę mieć.
Re: E, wesele
Post autor: ślubny43 »
Jeśli posuzkujecie profesjonalnej oprawy muzycznej na wesele albo jakiejś super atrakcji która zapadnie gościom w pamięć to skierujcie się do tej firmy pierwszy taniec małopolskie . Mogą oni również sprawdzić się przy organizacji na innych imprezach, więc fajna opcja na 18 albo studniówkę. Wedlug mnie jest to najlepsza firma. Macie bardzo szeroki wybór usług i na pewno będziecie zadowoleni.
Post autor: Ulał »
Jak chodzi o wesele to bardzo polecam Fotografa ze Szczecina- Tomastudio Świetne zdjęcia ślubne! W pakiecie z kamerzystą rewelka. Gdybym robiła ślub drugi raz to byłby pewniak. Jeśli chodzi o reportaż ślubny to naprawdę bajka. Plener ślubny w pięknym miejscu, aż łezka się w oku kręci
- tomi2
Co racja to racja, organizacja wesela to duża odpowiedzialność. Pomyśl o różnych dodatkowych atrakcjach, które uświetnią przyjęcie. Nawet możesz zamówić sobie zespół muzyczny i to prawdziwą gwiazdę bo Bayer Full. Na https://ciekawynews.pl/slub/uczyn-ten-d ... go-wesela/ masz szczegóły. Czymś takim to na bank gości miło zaskoczysz, zobaczysz jak się będą super bawić przy najlepszych piosenkach zespołu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport