jaki telewizor wybrac?
Stolarstwo, naprawa sprzętu AGD i RTV, adwokat. Szukasz fachowca, specjalisty? Zajrzyj tutaj.
jaki telewizor wybrac?
Post autor: Dubęk »
W przypadku kiedy będziecie szukali konkretnych podpowiedzi w zakresie wyboru najlepszych telewizorów dla siebie to zdecydowanie warto tutaj wymienić ofertę przygotowaną przez taniomania gdzie znajdziecie konkretne informacje i porównacie sobie różne modele telewizorów jak te z jakością obrazu 4k o rozmiarze 43 cali. Dlatego podrzucam link https://www.taniomania.pl/t/telewizory-4k-43-cale gdzie znajdziecie więcej informacji, do tego porównacie oferty różnych sklepów no i opinie klientów.
Re: jaki telewizor wybrac?
Post autor: Paweł »
Akurat jeżeli o mnie chodzi i wybór ciekawych propozycji w zakresie telewizorów no to tutaj warto zajrzeć do oferty przygotowanej przez naszego polskiego producenta Manta bo na przykład ja kupiłem model 43LUW121D i jestem mega zadowolony z wyboru. Rozdzielczość obrazu to 3840×2160 UHD, zużycie energii na poziomie 42 kWh/1000h i pamięcią 1,5/8GB. Jak dla mnie super, cena bardzo dobra.
- Dziewczyna
Post autor: Dziewczyna »
My również planujemy z mężem niebawem zakup nowego telewizora do naszego salonu Najpierw chcemy się jednak pozbyć starego telewizora. Czy orientujecie się może, gdzie najlepiej sprzedać używany telewizor? Czy portal ogłoszeniowy Pokato.pl będzie dobrym miejscem?
Post autor: Miłek »
Ostatnimi czasy coś zaczął szwankować pilot d telewizora Samsung. Kupiłem pilot zdalnego sterowania https://www.agd-czesci.com.pl/pilot-zda ... n59-01315b . Działał praktycznie od razu z modelem mojego telewizora. Nie musiałem wiele ustawiać ja w różnych pilotach bywa.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport