Polecane mleka dla dzieci
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- Świętosława-74
Polecane mleka dla dzieci
Post autor: Świętosława-74 »
Hej, jakie mleko początkowe w proszku pijają wasze maluchy? Dobrze wiem, że na wybór takich produktów nie można narzekać, ale zawsze wolę poznać opinię innych mam, żeby wiedzieć, jakie mleka w ogóle warto brać pod uwagę. Liczą się dla mnie składy i zawartość składników odżywczych. Wy też z pewnością właśnie na to zwracacie uwagę, prawda?
- arkopolo
Re: Polecane mleka dla dzieci
Wiadomo, że wybór jest ogromny i tak naprawdę potrzebna jest też podstawowa wiedza o odżywianiu dzieci by rozsądnie tą decyzję podjąć. Warto zapoznać się z rankigami w sieci czy takimi artykułami jak https://dzieciowo.pl/mleko-modyfikowane ... ecydujesz/ które faktycznie przedstawią nam potrzebne informacje do podjęcia decyzji
Post autor: wioluś »
U mnie mleko schodzi litrami ponieważ przy 2 dzieci każdy codziennie pije zalecana dawkę . Używamy Łaciate Mleko UHT czerwone 3,2% , zamawiam je przez internet tutaj https://www.bee.pl/laciate-mleko-uht-cz ... 63806.html . Mleko posiada wysoka wartość odżywczą ponieważ zawiera dużo witamin potrzebnych do funkcjonowania organizmu.
Post autor: stełka »
moj maluszek jest na mleku Bebilon profutura, już od jakiegoś czasu kupuję to mleko stacjonarnie w DOZie, cena jet przystępna a dużo wygodniej mi je w ten sposób kupic niz czekać na dostawę online. Jeśli bebilon kupujecie to sprawdźcie sobie to miejsce
Post autor: gdżurka »
W wiesz może czy w DOZ dostanę mleko początkowe z Bebilonu?stełka pisze: moj maluszek jest na mleku Bebilon profutura, już od jakiegoś czasu kupuję to mleko stacjonarnie w DOZie, cena jet przystępna a dużo wygodniej mi je w ten sposób kupic niz czekać na dostawę online. Jeśli bebilon kupujecie to sprawdźcie sobie to miejsce
Post autor: Łusia »
Oczywiście, że tak. Mają różne wersje. Ja akurat karmiłam swojego synka Bebilonem Prosyneo HA 1 i kupowałam go w dozie.gdżurka pisze:W wiesz może czy w DOZ dostanę mleko początkowe z Bebilonu?stełka pisze: moj maluszek jest na mleku Bebilon profutura, już od jakiegoś czasu kupuję to mleko stacjonarnie w DOZie, cena jet przystępna a dużo wygodniej mi je w ten sposób kupic niz czekać na dostawę online. Jeśli bebilon kupujecie to sprawdźcie sobie to miejsce
brother a3 mfp
Post autor: żurka »
Mój syn tez od samego początku jest na Bebilonie, fajnie udało się trafić z tą promocją w dozie.Łusia pisze:Oczywiście, że tak. Mają różne wersje. Ja akurat karmiłam swojego synka Bebilonem Prosyneo HA 1 i kupowałam go w dozie.gdżurka pisze:W wiesz może czy w DOZ dostanę mleko początkowe z Bebilonu?stełka pisze: moj maluszek jest na mleku Bebilon profutura, już od jakiegoś czasu kupuję to mleko stacjonarnie w DOZie, cena jet przystępna a dużo wygodniej mi je w ten sposób kupic niz czekać na dostawę online. Jeśli bebilon kupujecie to sprawdźcie sobie to miejsce
Post autor: ryśka »
córcia jest na mleku Hipp bio combiotik, cieszę się, że nie ma żadnych dolegliwości z brzuszka, nie ma wzdęć ani kolek, dobrze się czuje, mleko jest łatwo dostępne chociaż ja zazwyczaj kupuję online https://hipp.dodomku.pl/HIPP_1_BIO_COMB ... 89698.html
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport