biocenoza pochwy, co z wynikami?
Leki, rehabilitacje, medycyna, zdrowe odżywianie, badania. Wszystko o zdrowiu.
- magnolia
Re: biocenoza pochwy, co z wynikami?
Wiadomo, że z wynikami to najlepiej do lekarza ale na https://tantumrosa.pl/biocenoza-pochwy- ... a-wynikow/ też masz napisane co nieco o interpretacji takich wyników, może się przydać
- Dziewczyna
Post autor: Dziewczyna »
A co robicie, kiedy dopadnie Was świąd w okolicy pochwy? Ja najczęściej chodziłam z tym do lekarza i zapisywał mi różne maści, ostatnio jednak koleżanka poleciła mi, abym kupiła sobie Octenisept w aptece. Zaryzykowałam i rzeczywiście zadziałało. Po dwóch dniach nawet już nie pamiętałam o wcześniejszych dolegliwościach
Post autor: Meśka »
A znasz Vagisan? Możesz kupić krem albo globulki - ja wolę akurat te drugie. Fajnie się u mnie sprawdzają, przede wszystkim działają długofalowo, w przeciwieństwie do żeli na bazie wody.
- straciatella
Post autor: straciatella »
Takich dolegliwości nie miałam ale zdarzały mi się infekcje, ginekolog podejrzewa że może to być też zakażenie hpv i dlatego zalecił mi stosowanie żelu papilocare przez kilka miesięcy i to powinno pomócDziewczyna pisze: ↑14 cze 2019, 18:39 A co robicie, kiedy dopadnie Was świąd w okolicy pochwy? Ja najczęściej chodziłam z tym do lekarza i zapisywał mi różne maści
Post autor: Javorśka83 »
też miałam podobny problem i jeden lek nie pomógl drugi też nie.. dopiero jak poszłam do https://ginkodent.pl/ w Tarnowie to dobrali odpowiednie leki i problemu nie było. Polecam. Jestem ich stałą Pacjentką i moge powiedziec ze oprocz świetnej opieki mają skuteczne leczenia. polecam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport