Polska ogłasza wprowadzenie zakazu aborcji w przypadku nieprawidłowości embrionalnych.
Leki, rehabilitacje, medycyna, zdrowe odżywianie, badania. Wszystko o zdrowiu.
Re: Polska ogłasza wprowadzenie zakazu aborcji w przypadku nieprawidłowości embrionalnych.
Post autor: kaśkowa »
Kto będzie chciał to i tak podda się aborcji, wszędzie w Europie poza naszym krajem jest ona dozwolona. Moim zdaniem jednak lepiej jej zapobiegać i stosować pewną antykoncepcję. Ja na przykład mam tabletki vines, biorę je już od ponad 2 lat i jak dotąd żadnej wpadki nie zaliczyłam
Re: Polska ogłasza wprowadzenie zakazu aborcji w przypadku nieprawidłowości embrionalnych.
Post autor: Zośka »
W Czechach jest liberalne prawo w tej kwestii. Kobiety są normalnie traktowane. Aborcja jest legalna do 12 tygodnia ciąży. Wystarczy przejechać granicę i po 5 km jest klinika https://klinikastonava.cz, w której można uzyskać pomoc. W klinice konsultanci mówią po polsku, mogą też zapewnić transport. Pandemia też nie jest przeszkodą, bo Polacy w Czechach w celach medycznych mogą przebyć 12 godzin, a to jest wystarczająco dużo czasu. W samej klinice przebywa się mniej więcej półtorej godziny.
Post autor: Kęcka »
Zgadzam się z wszystkim co napisałaś od siebie mogę polecić tę czeską klinikę aborcja.cz, mają świetnych lekarzy z bardzo delikatnym podejściemZośka pisze: ↑13 maja 2021, 13:44 W Czechach jest liberalne prawo w tej kwestii. Kobiety są normalnie traktowane. Aborcja jest legalna do 12 tygodnia ciąży. Wystarczy przejechać granicę i po 5 km jest klinika klinikastonava.cz, w której można uzyskać pomoc. W klinice konsultanci mówią po polsku, mogą też zapewnić transport. Pandemia też nie jest przeszkodą, bo Polacy w Czechach w celach medycznych mogą przebyć 12 godzin, a to jest wystarczająco dużo czasu. W samej klinice przebywa się mniej więcej półtorej godziny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport