Pierwsze soczewki
W zdrowym ciele zdrowy duch! Dziel się trikami na zdrowe ciało i umysł.
- Olgierd69
Pierwsze soczewki
Cześć. Jak poradziliście sobie z pierwszą parą soczewek? Ja powoli szykuję się do wymiany okularów na szkła kontaktowe i naprawdę nie mogę się doczekać. Wiem też, że ważne jest dopasowanie soczewek, ale wydaje mi się, że wybranie się do sprawdzonego salonu optycznego załatwi sprawę, prawda?
Re: Pierwsze soczewki
Post autor: kórtyna »
Na szczęście soczewek mamy pod dostatkiem. Zamówione z oferty https://soczewkowi.pl/58-zestawy całkowicie sprostały moim wymaganiom. Przede wszystkim pozwoliły spojrzeć na świat w sposób całkowicie wyraźny a przecież taki był cel. Zalecam i Wam przyjrzeć się, jeśli chodzi o taką ofertę.
Post autor: Bińka »
Na pewno warto wybrać dobrej jakości soczewki, które pomogą Wam poprawić wzrok i jednocześnie nie będą powodowały problemów związanych z alergiami, czy łzawieniem. Ja na przykład kupuję je tylko w jednym sprawdzonym miejscu, a mianowicie Optiland u których także można znaleźć soczewki kolorowe które zdecydowanie mogę polecić, jeśli chciałybyście zmienić swój wygląd i zobaczyć się z innymi kolorem oczy. Moimi ulubionymi są Big Eyes Dolly Black zawsze jak jest jakaś okazja, czy impreza to bardzo lubię je zakładać. No i ceny też są niczego sobie
Post autor: KasiaL »
Ja myślę, ze jeśli chodzi o takie pierwsze soczewki to warto pomyśleć o takich soczekwach testowych jak np tutaj http://www.swiatsoczewek.com/soczewki-testowe No tak mi się wydaje. Pochodzić sobie w nich, zobaczyć jak to wygląda itd. No ja bym tak zrobiła. A potem zdecydować się na jakieś soczewki miesięczne, dwumięsięczne czy nawet kwartalne W fajnej cenie je widziałam za 62 zł chyba.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport